De Biomens in de top 50 binnen 3 weken

De Biomens in de top 50De eerste reacties en lezerservaringen komen binnen op de nieuw verschenen thriller De Biomens. Op Hebban.nl staat De Biomens in de top 50 van thrillers en spannende verhalen. De lezers geven aan dat ze het in een ruk uitlezen. En iedereen wil een vervolg. Hoe gaat het verder met De Biomens, Maaike en Vonbruck?

Het boek is hier te koop: https://www.debiomens.nl/bestellen. Lokaal bij Tjokko, Dorpsstsraat 75 in Harmelen. Het e-book is verkrijgbaar bij de bekende webwinkels waar natuurlijk ook de paperback verkocht wordt.

De Biomens in de top 50

De Biomens in de top 50

Een paar recensies die op Hebban.nl staan:

Verrassend en zo uitgelezen!

Mooie verhaal lijnen in een mooie context van een werkelijkheid die steeds dichterbij lijkt te komen.

Is dat de toekomst?

De Biomens is een goed opgezet verhaal. Er is duidelijk onderzoek gedaan naar bijvoorbeeld de val van de Berlijnse Muur. Of hoe de wetenschap zich ontwikkeld heeft met betrekking tot klonen. Vanuit deze basis wordt een logische lijn doorgezet naar gekloonde mensen aan het begin van deze eeuw. De verhaallijnen van de hoofdpersonen wisselen elkaar af waardoor je nieuwsgierig blijft. Je wilt vanaf het begin weten hoe het afloopt . En daarna . . . . Ik kijk uit naar het vervolg.

Een mooi en meeslepend verhaal

Ongelooflijk wat een plot en wat een wereld wordt er in dit boek neergezet. Hoever zijn we hier nog van verwijderd? Een mogelijke nabije toekomst wordt beschreven in een herkenbare wereld voor ons. De hoofdpersonen zijn goed uitgewerkt en komen mooi samen in de verschillende verhaallijnen. Ik kan niet wachten tot het vervolg uitkomt.